Kamado workshop

Beleef een geweldige BBQ-ervaring met deze workshop en leer alles over de kamado. Tijdens de workshops wordt er gewerkt met de kamado's van het merk Bastard.

De BBQ-workshop zal altijd op locatie worden gegeven en is voor maximaal 9 personen (minimaal 4 personen, meerdere personen kan in overleg), inclusief  ingrediënten, recepten en gebruik van materialen.  Maximaal 2 personen per kamado, dus je zal zeker aan het werk worden gezet en gaat dus ook zelf alle gerechten maken. 

De workshop heeft vooral een educatief karakter waarbij alle do's and don'ts, verschillende technieken, temperatuurbeheersing en mogelijkheden van de kamado worden behandeld.  Maar de workshop is vooral praktisch ingericht en ga je uiteraard ook genieten van je zelfgemaakte creaties. Rund, kip, varken, vis, side-dishes en desserts zullen allemaal aan bod komen. 

Lijkt het je tof om een een middagje te BBQ-en met vrienden, kennissen of aan te sluiten bij een groep dan ben je van harte welkom. Je kunt contact opnemen met mij via: info@beargrillsbbq.nl 

Datums, tijdstippen en locaties kunnen in overleg worden bepaald. 

Prijs per persoon vanaf 89 euro.

Catering

Ook is het mogelijk dat ik op locatie een geheel verzorgde BBQ-catering kom verzorgen. 

Je kunt mij altijd mailen voor een aanvraag:  info@beargrillsbbq.nl


Hieronder staan een aantal workshops die in de toekomst ook beschikbaar zullen zijn.

Low & slow
Deze workshop geeft jullie een kijkje in de wereld van low & slow bbq-en. Je zult versteld staan wat deze bereiding voor smaaksensaties losmaakt.

Grillin'
Deze workshop is hot! Je leert omgaan met hete kolen, vuur, vlees dichtschroeien en heerlijke snelle maaltijden bereiden.

American BBQ
De American Dream. Tijdens deze workshop bereid je meerdere typische Amerikaanse gerechten en je waant je een echte Texas Pitmaster.